top of page

ANSATTE AVDELING BUGÅRDEN

SIV UNA ELLLINGSEN 

Daglig leder /eier

Siv Una tok førskolelærerutdanningen sin på Høgskolen i Oslo med fordypning i organisasjon og ledelse. Siden har hun tatt videreutdanning i "Tilpasset opplæring og spesialpedagogisk kompetanse", "Barn og filosofi" og "Vold i nære relasjoner, menneskerettigheter og profesjonsetikk". Hun jobbet som pedagogisk leder og styrer i Oslo i flere år før hun overtok driften av Barnas Have AS, avdeling Sentrum i 2017 og avdeling Bugården i 2021

Fortiden tar hun en master i Barnehagekunnskap ved OsloMet med Mangfold som studieretning

Siv Una eier Barnas Have AS sammen med Hilde Ellingsen og Line Ellingsen 

received_357177329210823.jpeg

LINE ELLINGSEN

Assisterende daglig leder / Eier

Line er utdannet barnevernspedagog og har jobbet flere år i barneverntjenesten i Larvik kommune.  Før dette jobbet Line i barnehage i 10 år.

Line_edited.png

EGLE GAASHOLT

Fagleder / Spesialpedagog

Egle har bakgrunn som musikkpedagog fra Konservatoria i Vilnius, Litauen. I  2004 startet hun å jobbe i Barnas Have. I 2012 ble hun ferdig utdannet som barnehagelærer ved Høgskolen i Vestfold med fordypning i musikk og har jobbet som pedagogisk leder siden. Senere har Egle tatt videre utdanning i profesjonsveiledning og våren 2022 ble hun ferdig med sin master i Pedagogikk med fordypning i spesial pedagogikk ved Universitetet i Sørøst-Norge. 

received_368314287995543_edited.jpg

MARTHE LINDSTRØM

Pedagogisk leder

Marthe  tok førskolelærerutdanning ved Høgskolen i Telemark og var ferdig i 2011. Hun har fordypning i småbarnspedagogikk. Hun jobbet et år i en annen barnehage før hun startet i Barnas Have Avd. Bugården i 2012. 

bilde marthe_edited.jpg

CATRINE T. KRISTIANSEN

Pedagogisk leder

Catrine var ferdig utdannet barnehagelærer i 2017 på Høgskolen i Vestfold med fordypning i Literacy.

Hun  jobbet 10 år som fagarbeider i  kommunal barnehage før hun begynte her i Barnas Have avd Bugården etter endt barnehagelærerutdanning.

Catrine har videreutdanning i Veiledning fra USN og høsten 23 startet hun på studiet  "Barns språkutvikling og språklæring" ved OsloMET.

catrine_edited.jpg

ANITA LANGSETH 

Pedagogisk leder

Anita er utdannet barnehagelærer våren 2018 fra universitetet i sørøst Norge. Hun tok fordypning i Literacy i barnehagen, og skrev sin Bachelor om Realfag i barnehagen. Anita har vært ansatt i Barnas Have siden sommeren 2018.

bilde anita.jpg

BENTE DANIELSEN

Pedagogisk leder

Bente var ferdig utdannet førskolelærer fra Høyskolen i Telemark i 2014 med fordypning i Småbarnspedagogikk. Har også en etterutdanning i "Utfordrende adferd, for hvem?"

Jobbet som vikar i Porsgrunn og Skien kommuner etter endt utdanning, inkludert et engasjement i Fagenheten for spesialpedagogisk hjelp og støttetiltak i Skien. Hun er også utdannet interiørkonsulent og har jobbet 16 år i bakeri. Bente startet i Barnas Have avd. Bugården i 2016.  

bilde Bente_edited.jpg

MERETE KJELLSTRØM

Pedagogisk leder 

Merete utdannet seg som Barne- og ungdomsarbeider i 2001. 

I 2010 ble hun utdannet barnevernspedagog ved Universitet i Stavanger. Hun har jobbet i barneverntjenesten i Skien og som miljøterapeut på Signo videregående skole, hvor hun tok tegnspråkopplæring. 

Merete begynte å jobbe ved avd. Sentrum som støttepedagog i 2016.  Hun tok videreutdanning som barnehagelærer i 2018/2019, og er nå ansatt som pedagogisk leder ved avd. Bugården. 

received_193390532851478.jpeg

EIRIK KONGSTEIEN

Pedagogisk medarbeider

Eirik er utdannet tømrer og fagskoleutdannet innen bygg og anlegg. Han har jobbet flere år som assistent og vikar i flere av Sandefjords barnehager. 

Eirik begynte i Bugården våren 2021.

eirik.jpg

LAILA BANG SIVÅS

Pedagogisk medarbeider 

Laila har jobbet i avdeling Bugården siden 1992 

bilde laila.jpg

LINDA LANDBERG

Pedagogisk medarbeider

Linda tok svennebrev i dame og herre frisørfagene i 1992 og  jobbet som frisør frem til 2003.

Siden det har hun jobbet hos Barnas Have avdeling Bugården.

bilde linda.jpg

IDA PEDERSEN

Fagarbeider 

Ida begynte å jobbe hos oss høsten 22. Før dette har hun jobbet 10 år som assistent i barnehager i Oslo. Våren 22 tok hun fagbrev som barne- og ungdomsarbeider

ida pedersen_edited.jpg

IBTISSAM ELABDELLAOUI

Pedagogisk medarbeider

ibtissam_edited.jpg

RAY GULLIKSEN 

Vaktmester

Ray er utdannet industrirørlegger og har jobbet mange år ved Framnæs Mekaniske Verksted  og Jotun

Ray_edited.jpg

HILDE ELLINGSEN

Eier

Hilde jobber som daglig leder i Sole barnehage i Sandefjord der hun har vært siden 1991. Hun tok sin førskolelærerutdanning i 1984 med fordypning i spesialpedagogikk. Siden har hun tatt Veiledningpedagogikk, Administrasjon og ledelse, IKT, Prosjektarbeid, Pedagogisk utviklingsarbeid og Master i barnehage og Profesjonsutvikling.

Hun har vært lokallagsleder og Fylkesleder for barnehagelæreravdelingen i Utdanningsforbundet, tidligere Lærerlaget.

Hilde har i løpet av årene holdt utallige kurs/forelesninger og undervist bla. i regi av A-etat, Folkeuniversitetet, Sandefjord kommune, Statsforvalteren, Oslo kommune og Universitetet i Sørøst - Norge

hilde_edited.jpg
Ansatte Bugården : Our Team
bottom of page